Keeping the kids safe & secure!

This brand new, purpose built child care centre in Malvern caters for children from birth to six years. Architecturally designed, the brand new centre called The Learning Sanctuary incorporates beautiful, natural light into the rooms with views to a magnificent street-scape of trees that change with the seasons. The centre itself incorporates a heritage building with beautiful, natural yards.

 

ClientTotal Construction engaged the services of Lee Brothers to manufacturer and install the fencing requirements at the new facility.

Extent of Works:

  • Acoustic Paling Fence
  • Timber Paling Fence
  • Timber Picket fence
  • Timber Paling Fence with mesh insert
  • Corromest Anti-Climb Fence
  • Timber Retaining Wall
  • Swinging & Sliding Gates & Gate Automation

Here are some photos of the completed project. I am sure you agree this facility is a beautiful space where the children will enjoy learning and playing and most of all feel safe and secure at all times.

White Picket Fence with Swinging Gates

Building Exterior – showing picket fencing and anti-climb mesh on the upper level

Here you can see the picket fencing, timber paling fencing, anti-climb corromesh 358 on the top floor – keeping the children safe and secure at all times whilst playing outside.

Internal view of the Corromesh 358 anti-climb mesh – this encloses the upstairs play area and ensures the children can play safely outside.

Another view of the upstairs area protected by the anti-climbmesh. What a great space for kids to play!

The ground level outside area, including the sand pit. Here we installed the timber paling fence with the anti-climb mesh. Another sleek finish by the Lee Brothers installers.